Pedicure

Onze voeten zijn vanaf hele jonge leeftijd heel belangrijk voor ons.

Ze brengen ons namelijk daarheen waar we willen. Voeten kunnen ook ontspannende gevoelens oproepen, denk bijvoorbeeld aan het gevoel van kriebelend gras onder uw voeten, of het vochtige zand van de branding.

De blijdschap van het weer kunnen dragen van slippers is vooral voor vrouwen heel herkenbaar. Zodra er dan ook iets met uw voeten aan de hand is, bijvoorbeeld een pijnlijke likdoorn of drukplekken door eelt, of kloven in uw hiel, heeft dat veel invloed op u. Daarom is het zo belangrijk om uw voeten regelmatig in onze vakbekwame handen te leggen en zo problemen te voorkomen.

Je voeten dragen je gemiddeld 12 uur per dag, en dat je hele leven lang. Voeten zijn het daarom waard om ook af en toe eens in de watten gelegd te worden met bijvoorbeeld een luxe pedicure met scrub, voetenmasker, langere voetmassage en afgemaakt met een mooie lak Deze praktijk bied pedicurebehandelingen aan op diverse gebieden.

Van luxe pedicure en gelbehandelingen voor de teennagels (kleur alsook french manicure) tot aan behandeling voor reuma en diabetespatienten (Vaak vergoed door uw zorgverzekering).

Specialisaties zijn verder ingroeiende nagels, reparatie en hoektechnieken en het zetten van nagelbeugels.

Ook adviezen ten aanzien van het bedenken van een oplossing voor het drukvrij leggen van een pijnlijke plek behoort tot de mogelijkheden.U kunt ook combinatiebehandelingen boeken omdat deze praktijk ook onderlegd is op het gebied van de schoonheidsverzorging.

Wilt u bijvoorbeeld aansluitend een manicure of epileren van de wenkbrauwen, het kan allemaal. Deze praktijk heeft regelmatig overleg met huisartsen, praktijkondersteuners, podotherapeuten, collegapedicures, fysiotherapeuten, kappers en een schoenenzaak.

Hierdoor kunnen problemen vaak direct opgelost worden. 

 

 

Nieuw:

warme winterpedicure:

pedicurebehandeling , chinese voetmassage en gezichtsreiniging met aansluitend een chocolademasker. 

 

 

Sinds Januari 2008 is Nicole tevens gediplomeerd pedicure, de praktijk is aangesloten bij de branche-vereniging 'Provoet' (www.provoet.nl) en opgenomen in het kwaliteitsregister pedicures (KRP) van proCERT. (www.procert.nl)

Nicole heeft ook de aantekening diabetische en reumatische voet behaald. Tevens heeft ze zich gespecialiseerd op het gebied van ingroeiende nagels en de bijbehorende nagelbeugel-techniek. Er zijn goede contacten met podotherapeuten, huisartsen en diabetes verpleegkundigen.

Ook op voeten gebied wordt het verzorgende aspect niet vergeten. Komt u voor een pedicurebehandeling op de stoel, dan krijgt u altijd nét ietsje meer als een standaard pedicure behandeling zoals bijvoorbeeld afwisselend een voetmassage, een voetenscrub, voetenbad of voetmasker.

In deze praktijk is een pedicurebehandeling ALTIJD ook een verwenbehandeling. Ook kunnen de nagels mooi gelakt worden en kan er nailart en/of strassteentjes worden aangebracht.

De French- manicure gelnagels zijn ook een aanrader. U ziet voor verzorging van top tot teen bent u aan het juiste adres.

Door het werken met hoektechnieken en gelnagels is het mogelijk dwangnagels (vaak ontstaan na een nagelbed versmalling door arts) mee te laten groeien, scheuren te repareren, de stand van de nagel te corrigeren en zelfs nagels te verlengen. 

 

Footlogics

De praktijk verkoopt ook de zolen van footlogics, zie voor meer informatie footlogics.nl.